Інформаційний бюлетень «Редукціон» № 9-10-11 (139-140-141) — жовтень, листопад, грудень 2017 року
Інформаційний бюлетень «Редукціон» № 9-10-11 (139-140-141) — жовтень, листопад, грудень 2017 року


 



 


Чи готова Україна до запровадження електронних державних закупівель



Круглий стіл:

«Від практичних аспектів до реформування закупівель»!

 
Шановні члени комітету з конкурсних торгів!
 
Ми продовжуємо обговорення нового Закону України «Про здійснення державних закупівель» (№ 1197-VII від 10 квітня 2014 року). Для того щоб допомогти Вам, замовникам державних закупівель, розібратися з нововведеннями законодавства, Інститут державних закупівель«Редукціон» спільно з інформаційним бюлетенем«Редукціон» 11 вересня 2014 року запрошують Вас на круглий стіл за темою: «Від практичних аспектів до реформування закупівель», у місті Харків. 
На круглому столі Ви дізнаєтесь про таке. У першій частиніми будемо обговорювати практичні аспекти державних закупівель, зокрема особливості закупівлі за переговорною процедурою. Надамо поради в роботі з Кабінетом замовника, а також іншу цінну інформацію зі сфери державних закупівель. У другій частині заходу поговоримо про шляхи реформування державних закупівель в Україні, познайомимо учасників з національними традиціями у проведенні закупівель та розповімо про міжнародний досвід реформування закупівель. Вашу думку щодо розвитку державних закупівель в Україні буде почуто, за підсумками проведеного круглого столу буде складено протокол заходу з пропозиціями розвитку та реформування сфери державних закупівель, який буде направлено до Уповноваженого органу у сфері державних закупівель.
Проводитимуть круглий стілексперти-консультанти Інституту державних закупівель «Редукціон» та інформаційного бюлетеня «Редукціон», зокрема національний експерт із державних закупівель, канд. наук із державного управління, докторант Національної академії державного управління, екс-заступник голови Департаменту державних закупівель та державного замовлення Владислав Зубар.Також запрошено фахівців у сфері державних закупівель, науковців, представників виконавчої влади (список уточнюється).
Круглий стіл проходитиме об 11 год. 30 хв. за адресою: Площа Свободи, 6.
Вартість участі в заході становить500 грн.  Кількість заявок обмежена!Кожен учасник круглого столу отримаєсертифікат.
Додаткову інформацію з приводу круглого столу буде повідомлено індивідуально.
Увага! Заявки на участь приймаються до 8 вересня 2014 року на е-mail:viktori_z@ukr.net; pr@procurement.in.ua. Більш детальну інформацію можете отримати за телефонами:(057) 754-51-17, 754-51-18, (067)570-89-06, (050) 40-11-779 – Вікторія Сергіївна, Світлана Григорівна
 
 
Форма заявки учасників на круглий стіл за темою:
«Від практичних аспектів до реформування закупівель»
 
 
Назва організації                                                                        
Прізвище, ім’я, по батькові  
Посада  
Контактний телефон,
E-mail:
 
Запитання, на яке Ви б хотіли отримати відповідь (сфера державних закупівель)