Інформаційний бюлетень «Редукціон» № 9-10-11 (139-140-141) — жовтень, листопад, грудень 2017 року
Інформаційний бюлетень «Редукціон» № 9-10-11 (139-140-141) — жовтень, листопад, грудень 2017 року


 



 


Чи готова Україна до запровадження електронних державних закупівель



Державні закупівлі на Кіровоградщині здійснюватимуть «ProZorro» 20 Липень, 2016 Державні закупівлі на Кіровоградщині здійснюватимуть «ProZorro»
З 1 серпня, відповідно до Закону України про публічні закупівлі, розпорядники бюджетних коштів будуть зобов’язані здійснювати всі державні закупівлі через систему електронних закупівель "ProZorro".
Єгипет анулював тендер на закупівлю у "ЛАЗ" 289 автобусів 20 Липень, 2016 Єгипет анулював тендер на закупівлю у "ЛАЗ" 289 автобусів
Єгипет анулював тендер на поставку 289 од. низькопольних 12 метрових автобусів, в якому перемогла Сity Transport Group (CTG, керуюча компанія ТОВ "Львівські автобусні заводи", ЛАЗ)
"Укренерго" оголосить тендер на закупівлю ще 25 трансформаторів 20 Липень, 2016 "Укренерго" оголосить тендер на закупівлю ще 25 трансформаторів
НЕК “Укренерго” має намір оголосити тендер на закупівлю ще 25 трансформаторів.
Хід конем: дані про держтендери можуть опинитися під контролем оточення Януковича 20 Липень, 2016 Хід конем: дані про держтендери можуть опинитися під контролем оточення Януковича

Державне підприємство "Зовнішторгвидав", через яке проходять усі держтендерах в Україні оголосило конкурс на закупівлю послуг хостингу для системи Prozorro. Чиновники вибирають, де будуть зберігатися дані про всіх електронних закупівель держави.

В конкурсі бере участь три компанії: "Воля", De Novo і "скандальний" датацентр "Парковий", який пов'язують з екс-президентом Віктором Януковичем. Оскільки "Парковий" запропонував найнижчу ціну, він і є найбільш імовірним претендентом на перемогу.

Голова МОЗ Шафранський: "Ми не маємо впливу на міжнародні організації" 20 Липень, 2016 Голова МОЗ Шафранський: "Ми не маємо впливу на міжнародні організації"
Нещодавно депутати Ради і активісти звинуватили МОЗ у провокаціях і спробах зриву закупівель ліків міжнародними організаціями. Ще минулого року міністерство підписало угоди про купівлю ліків з ЮНІСЕФ, Програмою розвитку ООН і Crown Agency, але значна частина медикаментів так і не дійшла до пацієнтів.