Інформаційний бюлетень «Редукціон» № 9-10-11 (139-140-141) — жовтень, листопад, грудень 2017 року
Інформаційний бюлетень «Редукціон» № 9-10-11 (139-140-141) — жовтень, листопад, грудень 2017 року


 



 


Відсутність Моніторингу державних закупівель з боку Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, це



Оточення Дубневичів продало залізниці пружини учетверо дорожче, ніж торік 11 Листопад, 2015 Оточення Дубневичів продало залізниці пружини учетверо дорожче, ніж торік
ДП «Одеська залізниця» 30 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ «Будмашпром» і ТОВ «Експозиція» запчастини до вантажних вагонів на суму 1,64 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
Підлеглі Райніна, по яким працюють слідчі, планують через нову «прокладку» розіграти 10 мільйонів 11 Листопад, 2015 Підлеглі Райніна, по яким працюють слідчі, планують через нову «прокладку» розіграти 10 мільйонів
Департамент капітального будівництва Харківської облдержадміністрації 9 листопада акцептував пропозицію ТОВ «Бест-Р» щодо придбання монтованого обладнання для реконструкції очисних споруд вартістю 9,49 млн грн.
Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Підлатають на 3 мільярди 11 Листопад, 2015 Підлатають на 3 мільярди
Цього року обласна служба автомобільних доріг замовила ремонтів шляхів на майже ₴2,9 млрд. Окрім того, оголосили тендерів ще приблизно на ₴0,45 млрд.

У порівнянні з минулим роком, це втричі більше. Згідно з даними Вісника держзакупівель, у 2014 році договорів підписали лише на ₴0,99 млрд.
РЕФОРМА ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ 11 Листопад, 2015 РЕФОРМА ДЕРЖАВНИХ ЗАКУПІВЕЛЬ
Держава закуповує товари, роботи й послуги для задоволення суспільних потреб. Обсяг державних закупівель в Україні щороку складає близько 13% ВВП. У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України працює Департамент регулювання державних закупівель, який визначає правову політику в цій сфері й координує роботу системи держзакупівель. 
Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Мінекономрозвитку “Про внесення змін до Порядку визначення предмета закупівлі” 11 Листопад, 2015 Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Мінекономрозвитку “Про внесення змін до Порядку визначення предмета закупівлі”
Департамент регулювання державних закупівель розміщує проект наказу Міністерства “Про внесення змін до Порядку визначення предмета закупівлі”, розроблений з метою вдосконалення нормативно-правової бази у сфері державних закупівель та гармонізації законодавства України із законодавством Європейського Союзу.
““ПриватБанк” приєднався до електронної системи держзакупівель ProZorro” 11 Листопад, 2015 ““ПриватБанк” приєднався до електронної системи держзакупівель ProZorro”
Найбільший банк України за розміром активів – “ПриватБанк” підключається до електронної системи державних закупівель ProZorro. Клієнти банку отримають доступ до торгів і зможуть брати участь у державних тендерах, які проводяться на цій платформі.